Over Pedicure Direct

Sinds 2000
Pedicure Direct is gespecialiseerd in het leveren van instrumenten, disposables en apparatuur aan pedicures, schoonheidsspecialisten en andere professionals op het gebied van gezondheid en beauty. Sinds 2000 zijn wij actief in de markt en hebben daardoor veel ervaring en productkennis.

Direct de beste service
Bij Pedicure Direct krijgt u de beste service. Ons team van deskundige binnen- en buitendienstmedewerkers staat voor u klaar om u met raad en daad bij te staan. Wij geven antwoorden op uw vragen en denken graag met u mee. U kunt bij ons terecht voor actuele informatie over producten, prijzen en toepassingen. Heeft u een vraag? Over een product of over uw bestelling? Geen punt. Neem contact op met onze (telefonische) klantenservice en wij helpen u graag verder.

Direct geleverd
Onze kantoren en magazijnen bevinden zich in Groningen en Rotterdam. Met meer dan 15.000 artikelen die wij voeren heeft Pedicure Direct een zeer uitgebreid assortiment met A-merken. Wij hebben alle gangbare producten op voorraad liggen in ons 7500m2tellende magazijn. Bij Pedicure Direct vinden we het belangrijk dat u uw bestelling snel geleverd krijgt. Onnodig wachten is er dus niet bij. Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, betekent morgen in huis voor de artikelen die voorradig zijn.

Direct de beste prijzen
Dankzij onze jarenlange ervaring in de markt hebben wij een nauwe samenwerking opgebouwd met leveranciers en fabrikanten voor de laatste up-to-date informatie en ondersteuning. Dankzij onze grote inkoopkracht kunnen wij onze klanten zeer scherpe prijzen en goede garantievoorwaarden bieden.

Direct contact
Pedicure Direct BV
Gotenburgweg 48A
9723 TM Groningen